Σεισμοσ Αττικη : Καιρός: Εξασθενούν οι άνεμοι / 6 ιουνίου 1861, κορινθιακός κόλπος.

Ισχυρή σεισμική δόνηση, μεγέθους 5,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 14.13 στην αττική. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός . Έρχονται σποτάκια για μέτρα ασφαλείας. Σεισμός στον κορινθιακό κόλπο (1861). Σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας στην αττική.

Σεισμός έγινε αισθητός στην αττική το μεσημέρι της δευτέρας λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι. Σεισμοσ 1999 - Î'θήνα 1999: Ο φονικός
Σεισμοσ 1999 - Î'θήνα 1999: Ο φονικός from cdn.cnngreece.gr
Ο σεισμός 2,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ που έγινε αισθητός στην αττική, είχε επίκεντρο το μαρούσι και συγκεκριμένα βόρεια του οακα. 6 ιουνίου 1861, κορινθιακός κόλπος. Έρχονται σποτάκια για μέτρα ασφαλείας. Ισχυρή σεισμική δόνηση, μεγέθους 5,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 14.13 στην αττική. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού . Σεισμός έγινε αισθητός στην αττική το μεσημέρι της δευτέρας λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός . Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητός στην αττική λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι.

Ισχυρός σεισμός έγινε αισθητός στην αττική οκτώ λεπτά μετά τις 13:00.

6 ιουνίου 1861, κορινθιακός κόλπος. Από όσα έχουμε αλιεύσει στο sportime ετοιμάζεται να εγκριθεί κονδύλι για διαφημιστικά . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού . Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός . Σεισμός έγινε αισθητός στην αττική το μεσημέρι της δευτέρας λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι. Ο σεισμός 2,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ που έγινε αισθητός στην αττική, είχε επίκεντρο το μαρούσι και συγκεκριμένα βόρεια του οακα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός . Έρχονται σποτάκια για μέτρα ασφαλείας. Σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας στην αττική. Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητός στην αττική λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι. Ισχυρή σεισμική δόνηση, μεγέθους 5,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 14.13 στην αττική. Ισχυρός σεισμός έγινε αισθητός στην αττική οκτώ λεπτά μετά τις 13:00. Σεισμός στον κορινθιακό κόλπο (1861).

6 ιουνίου 1861, κορινθιακός κόλπος. Έρχονται σποτάκια για μέτρα ασφαλείας. Ισχυρή σεισμική δόνηση, μεγέθους 5,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 14.13 στην αττική. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός . Σεισμός στον κορινθιακό κόλπο (1861).

Έρχονται σποτάκια για μέτρα ασφαλείας. Καιρός σήμερα: Î'ναλυτική
Καιρός σήμερα: Î'ναλυτική from www.newsit.gr
Σεισμός έγινε αισθητός στην αττική το μεσημέρι της δευτέρας λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός . Σεισμός στον κορινθιακό κόλπο (1861). Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητός στην αττική λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού . Από όσα έχουμε αλιεύσει στο sportime ετοιμάζεται να εγκριθεί κονδύλι για διαφημιστικά . Ισχυρός σεισμός έγινε αισθητός στην αττική οκτώ λεπτά μετά τις 13:00. Ο σεισμός 2,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ που έγινε αισθητός στην αττική, είχε επίκεντρο το μαρούσι και συγκεκριμένα βόρεια του οακα.

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού .

Ισχυρός σεισμός έγινε αισθητός στην αττική οκτώ λεπτά μετά τις 13:00. 6 ιουνίου 1861, κορινθιακός κόλπος. Σεισμός έγινε αισθητός στην αττική το μεσημέρι της δευτέρας λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι. Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητός στην αττική λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι. Σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας στην αττική. Ισχυρή σεισμική δόνηση, μεγέθους 5,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 14.13 στην αττική. Ο σεισμός 2,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ που έγινε αισθητός στην αττική, είχε επίκεντρο το μαρούσι και συγκεκριμένα βόρεια του οακα. Έρχονται σποτάκια για μέτρα ασφαλείας. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού . Σεισμός στον κορινθιακό κόλπο (1861). Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός . Από όσα έχουμε αλιεύσει στο sportime ετοιμάζεται να εγκριθεί κονδύλι για διαφημιστικά .

Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητός στην αττική λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι. Έρχονται σποτάκια για μέτρα ασφαλείας. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού . Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός . Ισχυρή σεισμική δόνηση, μεγέθους 5,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 14.13 στην αττική.

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός . Παγώνη: Καραντίνα 15 ημερών στην
Παγώνη: Καραντίνα 15 ημερών στην from www.newsit.gr
Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητός στην αττική λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι. 6 ιουνίου 1861, κορινθιακός κόλπος. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός . Σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας στην αττική. Ισχυρός σεισμός έγινε αισθητός στην αττική οκτώ λεπτά μετά τις 13:00. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού . Ισχυρή σεισμική δόνηση, μεγέθους 5,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 14.13 στην αττική. Σεισμός έγινε αισθητός στην αττική το μεσημέρι της δευτέρας λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι.

Σεισμός έγινε αισθητός στην αττική το μεσημέρι της δευτέρας λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι.

Σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας στην αττική. Ο σεισμός 2,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ που έγινε αισθητός στην αττική, είχε επίκεντρο το μαρούσι και συγκεκριμένα βόρεια του οακα. Από όσα έχουμε αλιεύσει στο sportime ετοιμάζεται να εγκριθεί κονδύλι για διαφημιστικά . 6 ιουνίου 1861, κορινθιακός κόλπος. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού . Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός . Σεισμός έγινε αισθητός στην αττική το μεσημέρι της δευτέρας λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι. Έρχονται σποτάκια για μέτρα ασφαλείας. Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητός στην αττική λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι. Ισχυρός σεισμός έγινε αισθητός στην αττική οκτώ λεπτά μετά τις 13:00. Ισχυρή σεισμική δόνηση, μεγέθους 5,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 14.13 στην αττική. Σεισμός στον κορινθιακό κόλπο (1861). Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός .

Σεισμοσ Αττικη : Καιρός: Εξασθενούν οι άνεμοι / 6 ιουνίου 1861, κορινθιακός κόλπος.. Σεισμός έγινε αισθητός στην αττική το μεσημέρι της δευτέρας λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού . Έρχονται σποτάκια για μέτρα ασφαλείας. Σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας στην αττική. Ισχυρός σεισμός έγινε αισθητός στην αττική οκτώ λεπτά μετά τις 13:00.